Bemutatkozás

Kép

 

Legyen az ajándék egyedi, egyszeri és emlékezetes!

A mai rohanó világban egyre kevesebb idő és pénz jut ajándék vásárlására. Ahelyett, hogy olyan meglepetést választanánk, ami örömet okoz a megajándékozott személynek és önmagunknak, berohanunk egy boltba, lekapunk a polcról valami édességet, esetleg drága műszaki cikket, és letudjuk a vásárlást. Ezzel elveszik az ajándékozásnak az az érzése, hogy szeretettel vásároltunk, és szeretettel adtunk. Csak a monotonitás marad meg.
Cégünk erre kínál megoldást, olyan ajándékok képében, amelyek egyedileg, az ajándékozott személy, egy közös emlék, esetleg egy házi kedvenc fényképével készülnek, így garantáltan nagy örömöt okoznak.


Tevékenységünk

Kép

Termékeink úgynevezett hőszublimációs technológiával készülnek. Ez azt jelenti, hogy a festékanyag nem a termék felületére kerül, hanem az anyagába ég. Ehhez speciálisan előkészített alapanyagokra van szükség. A porcelán, üveg és fém termékek esetén ez egy lakkréteget, textil termékek esetén polyestert jelent. Mivel a kép az anyagba nagy nyomáson beleég, a használat során nem kopik le, vagyis a végeredmény egy kivételesen tartós termék lesz, ami könnyen kibírja a mindennapi használat okozta terheléseket és mindig emlékezteti a megajándékozott személyt az ajándékozás során érzett örömre.


Képtár

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ajánlatok

AJÁNLAT
Egyedi fényképes bögre
1590 Ft.
Bögrevár
érv.: 2017-04-02 - 2017-08-31
!!! AKCIÓ !!!
Egyedi fényképes óra
2890 Ft.
Bögrevár
érv.: 2017-04-03 - 2017-08-31
AJÁNLAT
Vicces egyedi fotós pólók
2890 Ft.
Bögrevár
érv.: 2017-04-03 - 2017-08-31

Kapcsolat

Név: Bögrevár
Cím: Nagydobsza, Fő u 31
Telefon: 06704592024
Fax:
Email cím: info@bogrevar.hu
Weboldal: bogrevar.szigetvaricegek.hu

Írjon üzenetet, ha kérdése van!